thesimswings

Alla inlägg under april 2014

Av thesimswings - 13 april 2014 18:13

Hej hej, jag är hemma igen och har precis fixat aprils Månadens sim!


Jordan DeLeon


      

       


Egenskaper: Familjeinriktad, Geni, Karismatisk, Tursam, Snobb
Favoriter:
Ostschnitzel, Indie, Grå
Stjärntecken:
Fisk


Jordan är både sportig och smart, och dessutom har han haft tur i livet och kunnat flyta fram utan så mycket ansträngning, även om han är smart nog att klara de utmaningar han då och då stöter på. När han var liten spelade han mycket schack och vann ett par tävlingar, men nu har han inte spelat på ett tag. Jordan är född rik och kan lätt ta saker för givet, och han kan även vara lite självisk och snobbig ibland, så han skulle behöva någon som påminner honom om det.


När det gäller karriär har Jordan inget speciellt mål, men hans betyg var bra och om han bara kämpar så kan han nå toppen inom ungefär vilket jobb som helst, även om han inte behöver pengarna. Han har haft ett par flickvänner men aldrig kommit längre än så, även om han gärna vill ha en stor familj med många barn i framtiden. Jordan må vara snobbig mot vissa vuxna, men barn älskar han och de brukar gilla honom också, han är rolig och har en barnslig sida.


Ni kan ladda ner honom Här

Av thesimswings - 12 april 2014 11:15

Jag ska bort i helgen så jag vet inte hur mycket bloggande jag kommer att hinna med, men jag ska i alla fall se till att ni får era utlovade inlägg per dag. Här är Sandslott! Och förresten, Skärmklippverktyget fixade sig, det var bara klumpiga jag som var i farten och råkade göra något, haha.


Jag insåg att det kommer ta år innan jag får råd att bygga hotell, och det kommer inte vara speciellt kul för er, så jag spolade fram lite och tja.. använde lite motherlode också, jag ska inte ljuga. Istället för att åka till ett annat hotell kan alltså Camryn och Olive nu bo på sitt eget hotell, Seabreeze Hotel.


De köpte en ö och byggde hotellet på den, här är före/efter:


   


Vad tycks? Jag är inte världsbäst på att bygga och designa men för att vara jag blev jag rätt nöjd ändå. Här kommer fler bilder på Seabreeze Hotell:


Restaurang


Lekplats  för yngre gäster.   Poolområdet
   Hotellområde
Hotellrummen    Lobby
Hotellgym  
Spaavdelning     Bröllopsplats   Poolområde  


Det var Seabreeze Hotell och planen är att Sandslott ska hålla på tills hotellet blir femstjärnigt, så vi får se vad som hinner hända innan dess! :)


WOW, märkte ni en sak? Detta var Thesimswings 100:e inlägg! Det känns som om jag haft bloggen för evigt, men detta var en påminnelse om att det inte är så. Ha det så bra, i alla fall!

Av thesimswings - 11 april 2014 16:06

Det är födelsedagstider i familjen Taylor, och idag är det tvillingarna Andrea och Andrews tur att växa upp till barn.

Andrea börjar och firas av hela familjen!


       


Så här ser hon ut nu, jag är väldigt nöjd och tycker att hon är hur cool som helst. Det här kommer nog att bli en intressant sim, för hennes nya egenskap blev Vegetarian.


Så var det nästa tvillings tur.


   


Kolla in  stilen och den där blicken! Är det bara jag eller verkar det som att Andrew kommer att krossa ett och annat hjärta när han blir äldre? Vi får se, han fick egenskapen Överkänslig.


Dagen därpå var det snödag igen, så Madison, som fortfarande hade ett par dagar mammaledigt kvar, tog med sig Audrey, Austin, Andrea och Andrew på en utflykt. Först åt de lunch på en restaurang.


 

 

Och sedan åkte de vidare till vinterfestivalen där barnen hade snöbollskrig.


   


Lagen var tvillingarna mot Audrey och Austin.


       


Madison nöjde sig med att titta på och njuta av vintern.


(Mer inlägg är planerade att komma idag men något är fel med mitt skärmklippsverktyg så för tillfället kan jag inte ta några bilder :/ )

Av thesimswings - 10 april 2014 20:21

   Dags för ett död och spöken inlägg igen :)


Med Semesterparadis kom tre nya sätt att dö: Död av haj, Död under dykning och Död av uttorkning.


     


Död av haj


 


När dina simmar är ute och dyker kan de ibland träffa på en och annan haj. Klicka på en haj och välj Titta på haj, så kommer din sim att börja följa efter hajen. Har du otur kommer hajen att attackera dig. Det kan gå på olika sätt; antingen klarar sig din sim med några skråmor eller så dör din sim.


Spöket av en sim dödad av en haj skimrar i mörkblå och rosa.


Död under dykning


Såvida din sim inte är en sjöjungfru kan han eller hon bara dyka ett visst par timmar åt gången. Din sim kommer att få humöreffekter som berättar när det är dags att ta sig upp till ytan. Stannar din sim under ytan dör den.


Spöket av en sim död under dykning blir vitt och blått.


Död av uttorkning

Sjöjungfrusimmar behöver fuktas ibland, och gör de inte det kommer de att torka ut. Oroa dig inte, inte heller detta kommer plötsligt, simmen kommer att få flera humöreffekter innan den slutligen dör av uttorkning.


Spöket av en uttorkad sjösim blir gult.

Av thesimswings - 9 april 2014 20:23

Japp, ni får nöja er med ett nedladdningstips idag. Jag insåg att jag bara har tipsat om saker till tjejsimmar hittills, oops, vilket nog beror på att jag tycker att det är roligare att ladda ner saker till tjejsimmar av någon anledning, men nu blir det ändring på det i alla fall, kolla in det här snygga håret:


       


Håret är från thesimsresource. (Japp, dags att kolla in andra ställen igen...)


Ladda ner det Här

Du kan även ladda ner det som ett set så får du det till barnsimmar också, Här

Av thesimswings - 8 april 2014 20:03

Idag tänkte jag tipsa er om en fin tröja jag använder ofta till gravida simmar, ni kanske känner igen den från PGC Taylor?


     


Den är från thesimsresource, och det är en tröja inte en klänning, även om det ser ut så eftersom att modellsimmen hade shorts under ;)


Ladda ner den Här

Av thesimswings - 8 april 2014 19:34

Hej på er, jag kände för ett sånt här spontant inlägg igen, det var längesedan och jag vill passa på att tacka er för besökssiffrorna för mars!


149 besökare totalt på 31 dagar. Andar månaden för bloggen. WOHOO! Fattar ni att nästan 150 olika personer har vart inne på min lilla blogg i mars månad! Tack så jättemycket, kära vingar, ni är bäst. :)


De senaste dagarna har jag inte behövt vara i rampljuset för att få ett par besökare varje dag vilket är hur awesome som helst, det verkar som att ett par av er har fastnat för thesimswings, ni är grymma! Besökare kan man dock aldrig få för mycket av, så håll er i närheten och tipsa andra som gillar sims. Jag bloggar varje dag, oavsett om det är ett nedladdningstips, en lång faktatext eller en del av PGC eller Sandslott, och jag gör det för er skull, och självklart för att jag tycker att det är kul :D


Något jag saknat lite är er kontakt, kära vingar. Kommentarer och frågor har jag inte fått på ett bra tag nu, så ser du detta, lämna en liten hälsning eller åsikt eller fråga om du undrar något, tveka inte, det är bara kul att veta att ni är därute! Och när ni ändå är här - delta i omröstningen, när Sandslott är slut kommer jag nämligen att börja med en Universitetsäventyr - vad hände sedan? Jippiiii


Förresten, en underbar läsare gillade senaste delen av PGC Taylor - enormt tack till dig om du ser detta!

Nu ska ett riktigt inlägg skrivas, ciao!


/Wings

Av thesimswings - 7 april 2014 19:54

Det är en helt vanlig eftermiddag hos familjen Taylor.


 


Hela familjen samlad i vardagsrummet. Madison lagar ett nytt recept - mackor med banan och jordnötssmör. Conner övar drinkblandandet, Audrey och Austin ser på tv och tvillingarna kryper omkring på golvet.


  


Så kommer ett oväntat besked - Madison är gravid igen!


Det är inte så mycket att göra sedan utan att gå tillbaka till det vanliga. Det är snart dags för Audrey och Austins första skoldag.


   


Japp, så uppspelta är de över det. Båda träffar varsin kompis i skolan, Austin träffar en kille som heter Carey och Audreys kompis heter Estrid. Läxor blir det redan första dagen, så när de kommer hem hjälps de åt med dem.


 


Under tiden tränar Madison lilla Andrea att gå.


Efter läxorna går Audrey och Austin ut och leker lite tagare.


     


Till deras glädje har det nästa dag kommit så mycket snö att skolan är stängd - de är lediga!


Dagen tillbringar de med att leka i snön.


     


Så på eftermiddagen, precis som Conner har åkt till jobbet, får Madison värkar.


 


Vad skulle hon göra nu? Hon kunde ju inte åka iväg och lämna två barn och två småbarn ensamma hemma!
Så det blev en hemmafödsel som gick bra, och en liten dotter föddes. Hon fick namnet Althea och grät i flera timmar efter födseln.


Och ser ni...?


 


Japp. Vi har en arvinge! Yay!

Presentation


Hej och välkommen till min simsblogg Thesimswings!

Här hittar du bland annat berättelser, fusk, nedladdningstips, fakta och nyheter. Klicka nedanför för att läsa mer om mig!

Kategorier

Omröstning

Vem i Universitetsäventyr vill du se mer av?
 Heather
 Georgia
 Skyler
 Jag vill inte se mer av någon

Expansioner & Prylpaket

✿ The Sims 3
✿ Destination Världen
✿ Kvällsnöjen
✿ Årstider
✿ Universitetsliv
✿ Semesterparadis

 

✿ Stadsliv
✿ Sovrum & Badrum

Mina Världar

✿ Sunset Valley
✿ Riverview
✿ Barnacle bay
✿ Sunlit tides
✿ Hidden springs
✿ Bridgeport
✿ Isla Paradiso

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Undrar du något?

12 besvarade frågor

Länkar

Länkar kommer

Skriv en hälsning

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Copyright Info

Ville bara påminna om att jag inte äger något av The Sims 3, det är ett varumärke som tillhör Electronic Arts Inc.

 

Bilder och texter i bloggen tillhör dock, om jag inte skriver något annat, mig själv och är tagna i mitt spel, och får därför inte kopieras utan tillstånd.


Ovido - Quiz & Flashcards