thesimswings

Alla inlägg den 22 februari 2014

Av thesimswings - 22 februari 2014 15:15

Den natten hade Georgia mardrömmar. Hon vaknade vid flera tillfällen, vissa alldeles kallsvettig, och när det var dags att kliva upp kändes det som hon inte ens sovit något.


   


När hon väl klivit upp tog hon en snabb dusch och hann precis åta frukost och klä på sig innan det var dags för dagens första lektion. Hon kämpade på så gott det gick, och när det gäller Georgia är det riktigt bra. Det blev ett springande mellan lektionerna, och efter sista lektionen var hon helt slutkörd.


Georgia hade tänkt gå direkt hem, men just då fick hon ett sms från Leon - han bjöd in henne på fest senare på kvällen! Georgia blev överlycklig eftersom att hon redan nu börjat gilla Leon som lite mer än en vän.


 


Hon tog ett snabbt dopp i poolen innan det var dags att gå dit, och hela eftermiddagen hade hon drömt om vad som skulle kunna hända på festen.


Nervös och alldeles själv stod hon utanför Leons dörr och tvekade ett par minuter innan hon tog mod till sig och gick in.


 


Inne i huset var det livat, och hon hängde vid juicefatet ett tag innan hon fick syn på Leon, som gick fram och pratade med henne. Juicen hade redan börjat göra henne lite modigare, men det gick inte som hon tänkt sig. Istället för romantisk blev den kvällen också förstord - det visade sig att Leon redan hade en flickvän.


 


Inför Leon visade hon inga känslor, men så fort hann var utom synhåll slog hon armarna för ansiktet och ångrade att hon ens gått på festen. Det hade ju varit för Leons skull, och till ingen nytta! Resten av kvällen stod hon ensam i ett hörn och önskade att hon var någon annanstans, speciellt eftersom att det gick desto bättre för Heather.


 

 


Till slut fick hon nog, och hon åkte hem utan att säga hej då till någon. Väl hemma gick hon och lade sig direkt, hon var minst sagt inte på humör att umgås med någon.
"Kanske är det för mycket begärt att önska att en dag ska både börja och sluta bra", sa hon till sig själv innan hon somnade.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej och välkommen till min simsblogg Thesimswings!

Här hittar du bland annat berättelser, fusk, nedladdningstips, fakta och nyheter. Klicka nedanför för att läsa mer om mig!

Kategorier

Omröstning

Vem i Universitetsäventyr vill du se mer av?
 Heather
 Georgia
 Skyler
 Jag vill inte se mer av någon

Expansioner & Prylpaket

✿ The Sims 3
✿ Destination Världen
✿ Kvällsnöjen
✿ Årstider
✿ Universitetsliv
✿ Semesterparadis

 

✿ Stadsliv
✿ Sovrum & Badrum

Mina Världar

✿ Sunset Valley
✿ Riverview
✿ Barnacle bay
✿ Sunlit tides
✿ Hidden springs
✿ Bridgeport
✿ Isla Paradiso

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Undrar du något?

12 besvarade frågor

Länkar

Länkar kommer

Skriv en hälsning

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<<
Februari 2014 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Copyright Info

Ville bara påminna om att jag inte äger något av The Sims 3, det är ett varumärke som tillhör Electronic Arts Inc.

 

Bilder och texter i bloggen tillhör dock, om jag inte skriver något annat, mig själv och är tagna i mitt spel, och får därför inte kopieras utan tillstånd.


Ovido - Quiz & Flashcards