thesimswings

Alla inlägg under februari 2014

Av thesimswings - 23 februari 2014 18:15

Hej igen!


Ni som läser detta snart efter att det publiceras inser att det är bara några minuter efter det förra inlägget, men jag håller vad jag lovar, så här har ni tips på ett par fusk ni kan använda till The Sims 3, här är de som jag brukar använda, fler användbara fusk kommer i senare inlägg:


✿ testingcheatsenabled true :

Öppnar upp möjligheter till flera användbara fusk. Du kan till exempel dra upp behöven för simmarna om du inte orkar t.ex äta med dem, du kan dra upp relationsmätaren hur mycket du vill och t. ex göra två simmar som just träffats till bästa vänner eller, om du vill, värsta fiender. Du kan också teleportera dig genom att hålla ner shift och klicka på platsen som du vill teleportera dig till och sedan "teleportera mig hit". Klicka på shift och en sim för att kunna ändra den i skapa en sim, ändra simmens favoriter eller lägga till den i ditt hushåll. Klicka på shift och ditt hushålls brevlåda för att t.ex kunna välja karriär eller tvinga fram besökare.För att avaktivera fusket, skriv in testingcheatsenabled false.


✿ moveobjects on :


Ett användbart fusk för att kunna flytta möbler till ställen de egentligen inte kan stå på (se bara till att dina simmar faktiskt kan använda dem) eller att flytta simmarna själva, om du nu skulle vilja göra det. Håll in alt för att kunna flytta möblerna mer noggrant. (ni förstår vad jag menar när ni testar) Avaktiveras med moveobjects off.


✿ motherlode :


Oftast spelar jag så att simmarna får tjäna egna pengar till hus osv, men ibland orkar jag inte vänta och då är det här fusket väldigt effektivt, det ger nämligen hushållet 50000 simdaler och kan användas hur många gånger som helst.


Av thesimswings - 23 februari 2014 18:00

Hej där!


Jag ville bara meddela er om att jag är framme nu, har internetuppkoppling och allt annat fungerar jättebra. De tidsinställda inläggen har publicerats precis som planerat och jag hoppas att ni har njutit av dem och tyckt om dem. Nu på eftermiddagen har jag även haft tid att skriva en till del av Universitetsäventyr, som kommer att publiceras imorgon klockan 13.00


Några andra snabba saker bara; jag vet inte om ni har tänkt det, men headern jag har just nu är riktigt ful, och så fort jag kommer hem ska jag göra något åt det, jag lovar. Det andra jag ville säga var att jag vet att jag hittills bara skrivit delar av Universitetsäventyr och ett par trevande försök att presentera mig själv, men det kommer det också att bli ändring på. Några nyheter har inte publicerats, mest inte för att det inte finns några nyheter att publicera. Snart kommer däremot ett inlägg om bra fusk till The Sims 3, jag tänkte att det kunde vara bra att ha.


Jag har också kollat statistiken och det är fortfarande ett par personer som har varit inne och kikat på bloggen. Det vore jättesnällt av er att dröja er kvar ett tag till, och visa gärna ett tecken på att ni är här, lämna en kommentar eller något och säg vad ni tycker och vad ni vill ha mer om.


/Wings

Av thesimswings - 23 februari 2014 13:45

   Dagen därpå var en lugnare dag. Alla tre läste högst möjligt antal kurser, och måndagar, onsdagar och fredagar var stressiga. Tisdagar däremot, som det var idag, hade bara en enda lektion, så på eftermiddagen skulle det finnas gott om tid till att plugga, hänga med vänner eller vad man nu ville.


Heather vaknade på rätt sida idag, med ett leende på läpparna innan hon ens stigit upp.

På väg ner i köket mötte hon en kille hon inte sett förut. Han presenterade sig som Bernie Butler, och Heather insåg missmodigt att det var studenten som skulle ta Scotts plats i elevhemmet.


 


Hon försökte skjuta bort tanken på det, och åt frukost och ringde sedan och pratade med Sam.


 


Efter det var det dags för dagens första och enda föreläsning.


 


Idag var det gruppaktivitet, och Heather hade faktiskt riktigt kul, för idag fick de prata, vilket hon älskar att göra.


 

Samtidigt hade hennes syster... inte riktigt lika kul


 

Dessutom ringde hennes mobil mitt i lektionen och väckte henne!


 

När deras lektioner, som slutade samtidigt, var slut bestämde sig Heather och Georgia för att testa ett av caféerna i stan, så de åkte till Mörkrostade Bönans Café.


 

 


"Så hur går livet?" frågade Heather när de satt sig.


 


"Hade kunnat vara bättre för tillfället", suckade Georgia.
  

"Vad hände med Leon-killen då?" undrade Heather.
"Är du blind?" sa Georgia sarkastiskt. "Upptagen. Men det var ändå aldrig något. Men killen som stod i kassan däremot... vad tyckte du om honom?"


    

Heather skrattade till. "Nej", sa hon. "Allvarligt?"
Georgia blev lite röd om kinderna. "Varför inte?"


 


"Vad har hänt med dig då?" sa Heather glatt. "Glömde du blygheten hemma eller något?"
Georgia skakade på huvudet. "Att säga att jag ska göra saker har jag alltid kunnat. Det är bara det där med att faktiskt göra dem också."
Heather slog ihop händerna. "Om du gillar honom, gå och prata med honom. Nu."
Georgia skakade på huvudet.


Fem minuter senare hade Heather övertalat henne.


   


Och det gick riktigt bra! Först var båda två väldigt blyga, men när man är ny på universitetet finns det en hel del att prata om. De bestämde till och med träff på samma ställe på torsdagen, och när systrarna gick därifrån sken Georgia som en sol.


När de gick därifån fick Georgia en inbjudan till ännu  en fest hos Leon. Hon funderade på att gå, men eftersom att dagen enligt henne redan var fulländad bestämde hon sig för att gå hem och vila upp sig inför det hektiska morgondagen. Heather svängde förbi festen en kortis, och hon hälsade från Georgia.


Georgia kunde äntligen gå och lägga sig med ett leende på läpparna. Hennes första fulländade dag hade just passerat.


Av thesimswings - 22 februari 2014 15:15

Den natten hade Georgia mardrömmar. Hon vaknade vid flera tillfällen, vissa alldeles kallsvettig, och när det var dags att kliva upp kändes det som hon inte ens sovit något.


   


När hon väl klivit upp tog hon en snabb dusch och hann precis åta frukost och klä på sig innan det var dags för dagens första lektion. Hon kämpade på så gott det gick, och när det gäller Georgia är det riktigt bra. Det blev ett springande mellan lektionerna, och efter sista lektionen var hon helt slutkörd.


Georgia hade tänkt gå direkt hem, men just då fick hon ett sms från Leon - han bjöd in henne på fest senare på kvällen! Georgia blev överlycklig eftersom att hon redan nu börjat gilla Leon som lite mer än en vän.


 


Hon tog ett snabbt dopp i poolen innan det var dags att gå dit, och hela eftermiddagen hade hon drömt om vad som skulle kunna hända på festen.


Nervös och alldeles själv stod hon utanför Leons dörr och tvekade ett par minuter innan hon tog mod till sig och gick in.


 


Inne i huset var det livat, och hon hängde vid juicefatet ett tag innan hon fick syn på Leon, som gick fram och pratade med henne. Juicen hade redan börjat göra henne lite modigare, men det gick inte som hon tänkt sig. Istället för romantisk blev den kvällen också förstord - det visade sig att Leon redan hade en flickvän.


 


Inför Leon visade hon inga känslor, men så fort hann var utom synhåll slog hon armarna för ansiktet och ångrade att hon ens gått på festen. Det hade ju varit för Leons skull, och till ingen nytta! Resten av kvällen stod hon ensam i ett hörn och önskade att hon var någon annanstans, speciellt eftersom att det gick desto bättre för Heather.


 

 


Till slut fick hon nog, och hon åkte hem utan att säga hej då till någon. Väl hemma gick hon och lade sig direkt, hon var minst sagt inte på humör att umgås med någon.
"Kanske är det för mycket begärt att önska att en dag ska både börja och sluta bra", sa hon till sig själv innan hon somnade.

Av thesimswings - 21 februari 2014 22:14

Hej alla därute!


Ja, en anledning till att jag skriver detta inlägg är att jag nyss upptäckte att det faktiskt finns några stycken där ute, det stämmer, bloggen hade FYRA besökare idag !!


Det kanske inte låter mycket för er men det betyder allt för mig, så jag ber er, stanna kvar och ge bloggen en chans, utan er är den inget!


Den andra anledningen till att jag skriver detta, hursomhelst, är att jag ska vara borta den kommande veckan. Jahapp, då var det slut på den här bloggen då. *stänger ner*. STOPP DÄR.
Jag har planerat allt förstår ni, jag kommer antagligen att ha internet där jag ska vara, och jag kommer att ha tid att blogga medan jag är där. Imorgon och övermorgon kommer jag att ha mest att göra, men just därför finns två tidsinställda inlägg redan klara och bara väntar på att få publiceras just i morgon och i övermorgon,och oroa er inte, det kommer att komma mer!


Jag ger inte upp på bloggen, så gör inte det ni heller!


Förresten, tänk när bloggen blir stor och känd ( ,vadå för stora förhoppningar?) ,då kan ni fyra stolt säga att ni var en av mina fyra första läsare, och det är inte illa!


/Wings

Av thesimswings - 21 februari 2014 16:30

   Till och börja med så gjorde jag om tjejernas rum lite snabbt, det blev inget speciellt men åtminstone lite trevligare än från början. Som ni kanske ser använde jag mest möbler som kom med universitetsliv.


     


Direkt när de kom fram var det dags för välkomstmöte för alla studenter. Skyler hann prata lite med Doreen först, och de verkade ha mycket gemensamt och kom bra överens.


 


På välkomstmötet var det fullt av folk. Skyler och Heather tog genast chansen och pratade med så många som möjligt, men Georgia blev lite blyg, men några personer talade hon i alla fall med.


          


Dessutom blev alla tre direkt inbjudna till ett bålparty samma kväll, hos Samantha Grey. Heather lyckades till och med övertyga Georgia att komma med, när hon fick reda på att Leon, killen som Georgia hade pratat med på mötet och som hon klickat bra med, skulle gå dit. Så efter välkomstmötet gjorde de sig i ordning och gick dit.


Men innan festen hann komma igång kom en riktig chock - ett skrik hördes utifrån och när Georgia och Heather gick ut för att se vad som hände hittade de Scott Taylor från deras eget elevhem livlös på marken.


     


Båda två tyckte att det var riktigt otäckt, och efter det var det ingen som hade lust att stanna på festen längre, så de gick tillbaka till elevhemmet och gick och lade sig. Det tog dock väldigt länge innan någon av dem lyckades somna.

Den första dagen på universitetet började alltså bra, men avslutades hemskt.
"Jag hoppas verkligen att det blir bättre", viskade Georgia för sig själv senare på kvällen.

Av thesimswings - 20 februari 2014 21:00

Då var det dags för den riktiga premiären avUnivrsitetsäventyr! Är ni spända?


 


Här är de alltså, Georgia, Heather och Skyler. Universitetstestet har redan kommit, så ingen tid att förlora - de sätter igång direkt. Testet är klurigt, dt är de ganska överens om.


 


Men hoppsan! Alla tre fick lika mycket poäng! Dock var de bra på olika saker, Skyler fick ett nybörjarpris i konst, Georgia i Forskning &Medicin och Heather i kommuniktion. När testerna var avklarade var det bara att ge sig iväg, och det gjorde de.


 


Den här coola bilenkom för att hämta upp dem och skjutsa dem till universitetsstaden och deras studentkorridor. Och efter en lång färd...


 

 


Var de äntligen framme vid sitt studenthem, De Anda-aulan. Det var inte bara de där, de hade fem rumskompisar också, sportfånarna Candace Cullen, Scott Taylor och Nicole Lawry, nörden Ayana Yuki och rebellen Doreen Gray. Alla tre fick genast förhoppningar om nya bekantskaper, men de hann inte prata så mycket innan de flesta störtat iväg för att välja ett bra rum.


 


Heather lyckades sno åt sig ett rum för tre åt dem, även omdet såg rätt trångt ut. (Jag ska snygga till det snart.)
"Det får duga så länge", var Skylers kommentar. Hon snodde åt sig enkelsängen, så systrarna år dela tills vidare, de kommer antagligen att byta ut den mot en våningssäng för att få mer plats.Men ännu en gång blev de avbrutna, en här gången var det dags för välkomstmöte, något som alla verkade se fram emot.


Tada! Det var Del 1, mer kommer nog imorgon. Jag vet att det inte hände speciellt mycket i den här delen, men det kommer så småningom!


/Wings

Av thesimswings - 19 februari 2014 20:46

Ja, jag vet att jag spammar presentationer just nu men jag känner kreativiteten flöda just nu (jag är så sofistikerad som använder så krångliga uttryck, jag vet) och det ska man väl ta tillvara på. Sista presentationen nu då, Georgia Melville:


 


Georgia är visserligen syster till Heather, men hon tänker ofta att Heather fick all socialitet och hon själv fick hjärnan. Till skillnad från systern är Georgia blyg men smart, och hon står ofta i bakgrunden och tänker på vad hon skulle kunna säga, men det är inte alltid hon vågar.


Egenskaper: Älskar naturen, Bokmal, Familjeinriktad, Perfektionist, Hopplös romantiker


Georgia är en lugn person och en riktig naturmänniska, hon älskar utflykter till bergen eller stranden  och picknickar. Är hon för sig själv, vilket hon inte har något emot, tar hon gärna med sig en bok. När det kommer till skolan är Georgia plugghästen, hon är perfektionist och nöjer sig bara med det bästa, så hon har alltid koll på läxor, uppgifter och prov, och det är tur, för hon får ofta påminna sin syster om det. På universitetet vill Georgia läsa något svårt men viktigt, som medicin. I hemlighet drömmer Georgia familjelivet, när hon blir äldre vill hon gifta sig och få många barn, även om hon helst hinner med en karriär först.


Georgia har växt upp i skuggan av Heather, som tar upp mest plats av systrarna. Även om Heather har mycket vänner tar hon sig alltid tid för Georgia, och många gånger har hon försökt fixa ihop Georgia med någon, men hittills har det inte lyckats. Georgia har ett par nära vänner därhemma, och hon är fast besluten att hålla kontakten med dem för evigt, även om hon träffar nya på universitetet.

Presentation


Hej och välkommen till min simsblogg Thesimswings!

Här hittar du bland annat berättelser, fusk, nedladdningstips, fakta och nyheter. Klicka nedanför för att läsa mer om mig!

Kategorier

Omröstning

Vem i Universitetsäventyr vill du se mer av?
 Heather
 Georgia
 Skyler
 Jag vill inte se mer av någon

Expansioner & Prylpaket

✿ The Sims 3
✿ Destination Världen
✿ Kvällsnöjen
✿ Årstider
✿ Universitetsliv
✿ Semesterparadis

 

✿ Stadsliv
✿ Sovrum & Badrum

Mina Världar

✿ Sunset Valley
✿ Riverview
✿ Barnacle bay
✿ Sunlit tides
✿ Hidden springs
✿ Bridgeport
✿ Isla Paradiso

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Undrar du något?

12 besvarade frågor

Länkar

Länkar kommer

Skriv en hälsning

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<<
Februari 2014 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Copyright Info

Ville bara påminna om att jag inte äger något av The Sims 3, det är ett varumärke som tillhör Electronic Arts Inc.

 

Bilder och texter i bloggen tillhör dock, om jag inte skriver något annat, mig själv och är tagna i mitt spel, och får därför inte kopieras utan tillstånd.


Ovido - Quiz & Flashcards