thesimswings

Alla inlägg den 15 mars 2014

Av thesimswings - 15 mars 2014 17:30

Tidigt en solig söndagsmorgon anlände Camryn Seabreeze och dottern Olive vid hamnen där deras nya hem, husbåten, stod parkerad. De flesta grannar låg och sov vid den tiden, och det var inte många som hann få en glimt av deras nya grannar innan de styrt båten ut på havet.


 


Camryn tänkte inte slösa någon tid, hon lade ner Olive i spjälsängen och klättraden sedan upp till rodret och styrde ut dem på havet.

 


Olive var dock inte speciellt nöjd med att bli lämnad ensam så länge, så så fort båten var framme fick Camryn skynda ner igen och trösta henne.


Rätt som det var hade klockan blivit åtta på kvällen, så speciellt mycket mer än att flytta in hann de inte göra den första dagen.


Nästa dag var däremot Camryn uppe i gryningen, och medan Olive fortfarande sov passade hon på att sola lite uppe på däck. Hon ville inte se alldeles blek ut när hon träffade Isla Paradisos invånare.


   


Efter en stund hördes Olives ljusa småbarnsröst nerifrån, så Camryn gick ner och de åt frukost.


 


Efter frukosten var det fortfarande lite för tidigt för att ge sig ut, så Camryn bestämde sig för att försöka lära Olive att prata. Det gick sådär.


 


Sedan var klockan äntligen åtta, och det betydde att Isla Paradisos sommarfiesta öppnade. Där måste det väl finnas folk, tänkte Camryn, så hon och Olive åkte dit.


 


Det var dock inte lika mycket folk som hon hoppats på. De enda hon såg var mathandlarna, som hon tyckte var klädda som clowner, och en kille som verkade tro att han var kypare på en fin restaurang.


   


Nja, inte riktigt vad Camryn var på jakt efter. Helst skulle hon vilja hitta någon att bli vän med, så att hon kunde visa sig i staden och att folk skulle se att hon faktiskt var social.


   


Medan hon väntade på att det skulle dyka upp mer folk gjorde hon en slushstrut.


Och sedan, äntligen någon som såg trevlig ut.


 


En tjej som såg ut att vara i Camryns ålder hade precis dykt upp på Fiestan, och Camryn tvekade inte innan hon gick fram och pratade med henne.


 


Kvinnan presenterade sig som Angeline Mango. Camryn fick snabbt veta att hon var uppvuxen i Isla Paradiso, och jobbade deltid som receptionist på spaet inne i stan. Hon hade inga barn, och för tillfället inget man heller, men hon ville ha, sa hon.
"Samma här", sa Camryn. "Vi ska nog kunna ha en del kul ihop,"

Av thesimswings - 15 mars 2014 12:30

Wow, det där gick undan. Japp, men man måste ju planera lite, och jag är lika nyfiken som ni på vad Semesterparadis-berättelsen kommer att handla om, det får vi upptäcka tillsammans. Men ett namn, två huvudpersoner och en presentation har den i alla fall redan...


Bam bam bam...


Äh, ni såg det redan i rubriken. Berättelsen kommer att heta Sandslott.


Camryn & Olive Seabreeze:


   


Egenskaper:

Camryn: Älskar att simma, Sjöman, Problem att binda sig, Karismatisk, Virtuos
Olive: Sjöman, Virtuos


Camryns föräldrar var från Isla Paradiso, men hon har själv aldrig varit där förrän nu. Hon växte upp bland höghus, kändisar och uteliv i Bridgeport, men efter att hennes man lämnat henne och deras lilla dotter Olive bestände hon sig för att börja om på nytt genom att flytta till Isla Paradiso med dottern. Camryn drömmer om ett lyckligt och lugnt liv med dottern, kanske en man, och kanske, kanske fler barn. Även om hon egentligen är romantisk av sig har hon svårt att binda sig, hon vet inte riktigt hur hon ska handskas med det. En annan dröm som hon har som mål att uppfylla i Isla Paradiso är att äga ett eget, femstjärnigt hotell.


Hon älskar att vara vid vattnet, ja, hon älskar allt som har med hav och vatten att göra, vilket är därför hon och dottern köpte en husbåt som de nu bor i. Hon är inte speciellt rädd av sig, och väldigt social, så nya vänner är hon säker på att hon ska hitta, och då ska de ha riktigt roligt tillsammans. Camryn är fast besluten att testa allt i Isla Paradiso, och då menar hon allt. Dykning, hotellägande, vindsurfing, sandslottsbyggande, listan fortsätter. Hon är även nyfiken på myterna om sjöjungfrur i Isla Paradiso, och tänker hitta en sjöjungfru att bli vän med, om hon inte inte till och med tänker bli en själv...

Av thesimswings - 15 mars 2014 11:57

Vad är klockan? Över tolv!


Vad betyder det? Omröstningen är avgjord och vi har en ny berättelse!


De flesta som är här inne har nog redan sett det, men för er som inte har det...
Det blev Semesterparadis!


Medan ni (förhoppningsvis) har röstat har jag planerat, och jag har en story och ett namn klart redan, en presentation borde komma upp om en liten stund.


Kort och gott i alla fall - berättelsen kommer att heta Sandslott och utspela sig i Isla Paradiso. Huvudpersonerna kommer heta Camryn och Olive Seabreeze, Camryn är mamman och Olive är hennes dotter, de flyttar till Isla Paradiso, bla bla bla. Precis, bra där. Nej, men en riktig presentation kommer upp snart, och nu stänger jag ner omröstningen och gör en ny.


Hoppas ni är nöjda i alla fall, jag är jättenyfiken, haha!


/Wings

Av thesimswings - 15 mars 2014 10:02

Här är alltså nästa Död & Spöken-inlägg, och denna gång handlar det om Årstider, och döden som kom med det, Frysa ihjäl.


Simmar som är ute i kylan för länge, speciellt om de inte har ytterkläder på sig, börjar snart frysa. Ju kallare, desto snabbare. Om det börjar bli lite väl kallt så får simmen ett par humöreffekter, beroende på hur långt det hinner gå.


   


Gör du inget åt det kommer simmen till sist få den här humöreffekten, och sedan frysa till is.


 

     


Det står att humöreffekten Stelfrusen sitte ri i tre timmar, men i själva verket tar det mycket längre tid för simmen att frysa ihjäl. Jag vet inte exakt hur lång tid, faktiskt. Vill du inte att simmen ska frysa ihjäl gäller det att hitta en annan sim, vilken som helst, klicka på den och välja Be att tina upp. Simmen kommer då fram till din frysna sim och blåser på den med en hårtork.


Fryser simmen ihjäl blir den ett vit och ljusblått spöke.


 


Gravbilden är helt omöjlig att se eftersom att den är översnöad, men den föreställer i alla fall istappar.


 

Av thesimswings - 15 mars 2014 08:55

Hej på er!


Jag vet att det inte kom upp något inlägg i går kväll, förlåt för det men jag hann helt enkelt inte med det. Idag ska det däremot komma upp ett par inlägg, och kanske (kaannsskkee) en ny berättelse?


Jag vet! Omröstningen har stått still hur länge som helst (okej, ett par dagar) och helt plötsligt vaknar jag upp och så har den fått flera nya röster! Tack så himlans mycket för att ni bryr er tillräckligt för att delta i röstningen och hjälpa mig, det gjorde mig hur glad som helst!


I alla fall, nu står det mellan Universitetsäventyr - Vad hände sedan? och en berättelse om Semesterparadis, så jag misstänker att vi inte behöver vänta en hel vecka längre (tjohoo), för det verkar som att varken ni eller jag vill det. Så, ändring i planerna. Om inte någon av de tagit ledningen (eller något annat alternativ) så kommer jag att påbörja en berättelse om Semesterparadis, Resan till ett femstjärnigt hotell eller liknande. (Och göra Universitetsäventyr efter det) Och när avgörs det? Jag är lika spänd som ni så därför är tidsgränsen ganska kort. Har ingen av de tagit ledningen klockan 12 i dag (på förmiddagen) så blir det Semesterparadis!


Så vill ni ändra på det? Röstaaaaa


/Wings

Presentation


Hej och välkommen till min simsblogg Thesimswings!

Här hittar du bland annat berättelser, fusk, nedladdningstips, fakta och nyheter. Klicka nedanför för att läsa mer om mig!

Kategorier

Omröstning

Vem i Universitetsäventyr vill du se mer av?
 Heather
 Georgia
 Skyler
 Jag vill inte se mer av någon

Expansioner & Prylpaket

✿ The Sims 3
✿ Destination Världen
✿ Kvällsnöjen
✿ Årstider
✿ Universitetsliv
✿ Semesterparadis

 

✿ Stadsliv
✿ Sovrum & Badrum

Mina Världar

✿ Sunset Valley
✿ Riverview
✿ Barnacle bay
✿ Sunlit tides
✿ Hidden springs
✿ Bridgeport
✿ Isla Paradiso

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Undrar du något?

12 besvarade frågor

Länkar

Länkar kommer

Skriv en hälsning

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Copyright Info

Ville bara påminna om att jag inte äger något av The Sims 3, det är ett varumärke som tillhör Electronic Arts Inc.

 

Bilder och texter i bloggen tillhör dock, om jag inte skriver något annat, mig själv och är tagna i mitt spel, och får därför inte kopieras utan tillstånd.


Ovido - Quiz & Flashcards